Tevens zijn wij gespecialiseerd in de recycling van kabelafval. Van koperkabel, aluminiumkabel, PVC-kabel, grondkabel tot vetkabel. Wij weten raad met alle soorten kabel.

Het verwerken van kabel behoort dan ook tot één van onze kernactiviteiten. Bechthold B.V. heeft de verwerkingsmethode om de diverse materialen, waaruit kabel is opgebouwd, van elkaar te scheiden en te vershredderen volledig geautomatiseerd. Bechthold B.V. is dan ook één van de weinige recycling ondernemingen die kabel in zijn geheel kan verwerken. Het totale proces van inzameling, verwerking en vershreddering van kabel afval tot een hoogwaardig eindproduct wordt door Bechthold verzorgd. Dit eindproduct wordt vervolgens weer gebruikt als grondstof voor de koperverwerkende industrie.

Bij Bechthold B.V wordt kabel volgens de laatst geldende milieueisen opgeslagen en verwerkt. Doordat wij ons hebben toegelegd op een professionele verwerking van allerlei soorten kabels, hebben wij alle vereiste milieuvergunningen. De eisen binnen deze milieuvergunningen worden maandelijks gecontroleerd en continue scherp bijgesteld.

Binnen het proces van kabelverwerking maken wij gebruik van onze drie vrachtwagens, die geschikt zijn voor het vervoeren van afzetbakken voor het portaalsysteem of het kettingsysteem. U kunt het kabelafval door onze containerservice laten afvoeren of het zelf op onze werf aanvoeren. Het afval zal dan middels onze elektronische weegbrug of weegschaal worden gewogen om de juiste hoeveelheid vast te stellen.

Bechthold B.V. is een gezonde en solide onderneming met gemotiveerde medewerkers die berokken zijn en blijven bij de producten. Sorteren, scheiden, knippen shredderen, controleren, opslag en het afvoer van kabelafval: bij Bechthold B.V. bent u aan het juiste adres voor de totale verwerking van uw kabelaval. Wij geven de garantie dat uw afvalproduct op geheel verantwoorde wijze en volgens alle wettelijke eisen wordt verwerkt.